Lainaa suomalaisille 100-1000 €

Valitse lainasumma:
Laina-aika:
360 vrk
Lainasumma: Maksat takaisin:
Laina-aika: Nimelliskorko:
Luoton tyyppi: Kertaluotto Tod. vuosikorko
Hae lainaa

Vipit 50-1000e pankkitunnuksilla

Vippi tai pikalaina on puhekielen vastine sanalle pienlaina. Vippi lainaa haetaan yleisesti verkkohakemuksella tai tekstiviestillä. Suomivippi on asiantunteva ja luotettava kotimainen lainapalvelu, joka tarjoaa 50-1000 euron vipit. Vippiä voi hakea 24 h jokaisena viikonpäivänä ilman vakuuksia.

Suomivippi tarjoaa uusille asiakkaille 50 – 300 euron pikalainoja. Kanta-asiakkaille myönnettävät lainasummat vaihtelevat 50 ja 1000 euron välillä. Vipinottajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Näin haet vipit pankkitunnuksilla tai tekstiviestillä

1. Pikavippi pankkitunnuksilla ja verkkohakemuksella uudelle asiakkaalle. Vippi verkkohakemuksella tai tekstiviestillä kanta-asiakkaille. Lähettäessäsi hakemusviestin annat samalla suostumuksen luottotietojesi tarkistamiseen.

2. Tieto hakemuksen hyväksymis- tai hylkäämispäätöksestä tulee paluuviestinä.

3. Viestiin kuuden tunnin kuluessa vastaamalla ilmoitat tutustuneesi lainaehtoihin ja sitoutuvasi noudattamaan niitä. Hyväksyessäsi sopimuksen pyydät lainanantajaa maksamaan rahat ilmoittamallesi tilille.

4. Voit hakea 24 h vippiä jokaisena päivänä ilman vakuuksia. Palvelu toimii Elisan, TeliaSoneran, DNA:n, Kolumbuksen, Tele Finlandin ja Saunalahden liittymissä. Lainasumman saaminen edellyttää, että lainanottajalla on tili joko Osuuspankissa, Nordeassa, Sampossa, Säästöpankissa, Aktiassa tai Paikallisosuuspankissa. Tutustu tarkempiin lainaehtoihin.

Vipit lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen

Joskus saattaa iskeä akuutti rahantarve. Vippi on nopea ja luotettava tapa saada nopeasti rahaa tilille. Vippiä haettaessa kannattaa silti harkita tarkkaan, miten ja milloin vippilaina voidaan maksaa takaisin. Lainaa varten voit laatia itsellesi yksinkertaisen laskelman, jossa on otettu huomioon vipin takaisinmaksuaika, nykyinen tulotasosi sekä lainan korot. Suomivippi tarjoaa sinulle vipit luotettavasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Siirry pikavippi sivulle

Meihin voit luottaa

Suomivippi aloitti toimintansa jo vuonna 2007. Olemme asiantunteva ja luotettava suomalainen lainapalvelu.

Myönnämme 100–400€ vipit asiakkaillemme turvallisella, suojatulla nettihakemuksella.

NDN-Yhtiö Oy on Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on antanut NDN-Yhtiö Oy:lle luvan myöntää kuluttajaluottoja, sen toiminnan ollessa luotettavaa ja ammattitaitoista.

Tutustu uudistuneeseen lainapalveluumme!


Ajankohtaista

Hyvää vappua Olemme avoinna

Hyvää vappua! Olemme avoinna: Maanantaina 30.04.2018 klo 08:00-22:00 Tiistaina 01.05.2018..
Lue lisää

NDN-Yhtiö Oy
Helsingintie 1, 49460 Hamina

Avoinna: ma-la 8-22 ja su 11-18
Puh. 0290 300 340
Puhelun hinta:
lankaverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,0691 €/min
mobiiliverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
asiakaspalvelu@suomivippi.fi

Omat sivut Info
Cxense Display